info
Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu.

- 22 -
lipanj
2014

Zamisli Život U Ritmu Muzike Za Ples …4 komentara

Znate li zašto je 25. lipanj poseban?
To je hrvatski Dan državnosti!!! :)

Dan kada je Hrvatska proglašena državom. Nešto kao rođendan naše zemlje. A rođendane treba slaviti!

I tako sam počela razmišljati o tome kako se slave posebni dani. I shvatila da posebni dani ustvari ne postoje. Mislim to u duhu toga da život sam po sebi treba slaviti jer je jedinstven i neponovljiv u svakome od nas.

E sad kad sam već to rekla, htjela bi s vama podijeliti i neka druga svoja uvjerenja. U nadi da će vas potaknuti da počnete pozitivno gledati na život kao prekrasan dar koji nam je svima poklonjen :)
1. Slavit ću svaki blagdan i svaki rođendan i svaki trenutak svog života. Nastavite čitati

- 15 -
lipanj
2014

Priča Iz Davnih Vremena1 komentara

Priča koja slijedi nevjerojatna je. I istinita. Dogodila se davne 1898. U Solinu, antičkom gradu na obali rijeke Jadro, poznatom kao „Koljevka hrvatske povijesti“.

Jednog vrelog jutra u kolovozu, grupa djece igrala se na livadi. Dječaci su se pretvarali da su vitezovi sa granama umjesto mačeva, a djevojčice da su princeze u zamišljenom dvorcu kojeg je napala neprijateljska vojska.

„Brzo, ‘ajmo se popesti u toranj i sakriti u tajnu sobu!“ – rekla je najstarija princeza. „Ali tajna soba je zaključana, kako ćemo ući unutra?“ – upitala je crnokosa kovrčava princeza. „Ja znam gdje je ključ, dođite zamnom!“ – reče najstarija, a ostale su je slijedile pridržavajući svoje zamišljene kraljevske haljine dok su se penjale zamišljenim stepenicama. „Evo, ti sakri’ ključ! Ti si najmanja, nitko neće posumnjati.“ – rekla je najstarija i dala zami&scaro Nastavite čitati


ZADNJI KOMENTARI

Ovo je moj komentar