info
Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu.

Proizvodi

Proizvodi

Prije nego Vam kažemo sve o proizvodima koji će biti dostupni putem ove web stranice, prvo bih Vam željela reći nekoliko važnih stvari.
Postoji više vrsta kraluša.
Varijacije ovog nakita stvorene su s vremenom u različitim dijelovima Hrvatske.
Ponekad su elementi na kralušu čak varirali od sela do sela!
Ovdje ćemo Vam predstaviti sve do sada poznate vrste kraluša i ponuditi ih kao proizvode koje možete kupiti.
Svaki kraluš se izrađuje ručno, pa će u opisu svakog pojedinog našeg prizvoda pisati koliko sati je potrebno da se izradi taj komad nakita.
Uz to, svaki naš kraluš nositi će hrvatsko žensko ime. Nekad će komadi nakita koje vam ovdje nudimo biti nazvani po stvarnoj ženi, pa ćete u opisu saznati ponešto o njoj i zašto smo se odlučili nazvati kraluš njenim imenom.

Kada zaprimimo Vašu narudžbu, kontaktirat ćemo Vas i obavijestiti o procesu izrade kraluša koji ste naručili (poslat ćemo Vam i slike!). Kada je kraluš koji izrađujemo za Vas dovršen, poslat ćemo Vam račun i kada od Vas primimo uplatu, poslat ćemo Vam Vaš kraluš i platiti troškove poštarine, tako da nemate skrivenih troškova. Ako iz bilo kojeg razloga nećete biti zadovoljni sa kralušom koji smo Vam poslali (iako bi zbog toga svi članovi Kraluš tima plakali!!!) nudimo Vam mogućnost da nam vratite kraluš u istom stanju u kojem Vam je poslan, što znači ne nošen i bez oštećenja, unutar dva tjedna od datuma slanja. U tom slučaju, refundirat ćemo Vam novac koji ste uplatili za naručeni kraluš. Ali, prilično smo sigurni da ćete voljeti i nostiti svoj kraluš dugo, dugo nakon što ga kupite ;) I još nešto… Jedan od ključnih aspekata naše misije je da osiguramo financijsku neovisnost ženama koje izrađuju sav nakit koji ovdje možete vidjeti. I zato Vas molimo da imate na umu kako će sa svakim kralušom kupljenim preko naše web stranice rasti broj žena u Hrvatskoj kojima možemo garantirati redovitu plaću. I što više žena zaposlimo, to će kraluš koji ste naručili brže stići do Vas. To je zbog toga što jedna žena može napraviti samo 4 kraluša mjesečno, pa ako razmišljate o tome da kupite jedan, prijavite se na našu Listu narudžbi još danas! Prije nego to isto naprave svi ostali… Hvala Vam što ste odvojili vrijeme da ovo pročitate :) S ljubavlju, Kraluš tim

KRALJICA JELENA

Drago nam je da Vam možemo predstaviti naš prvi model kraluša!

Materijal: staklene perle i biseri
Broj sati potrebnih za izradu: oko 60
Način izrade: ručni rad
Boje: crvena, bijela i plava

Cijena: 3500 kn / 460 €

Kraluš

Mašna

Granir

Pužek

Šlinga

Detalj